Систем за Сопирање

Бис Оил им нуди на своите клиенти цела палета производи на системот на сопирачки за автомобили и комбиња. Кога станува збор за безбедноста, ние не правиме компромис. Во нашите трговски објекти ќе најдете богата гама од сопирачките дискови и барабани, гуртни, ABS сензори, црева за кочници, цилиндри за кочница и многу други.
Палетата производи на системот за сопирање е составена од водечките производители на системи за сопирање како што се Bosch, Icer и Ferodo.