Имате прашање?

076233585 075222549 070306056

buttonWebShop WebCatalog4

Следете не...

Филтри

filter1Изборот на филтрирачки елементи во современите автомобили се од суштинско значење. Модерните технологии кои се користат во производството на филтри за масло, гарантираат нивна правилна работа при зголемени интервали на замена, најчесто при употреба на ниско вискозитетни моторни масла, како 0W-, 5W-.
Воздушните филтри обезбедуваат оптимална апсорпција на воздухот, зачувувајќи стабилни карактеристики во текот на целиот работен интервал.
Филтрите за гориво доловуваат дури и микроскопски загадувачи (талог, 'рѓа и др.) во горивото и го продолжуваат животот и сигурноста на системот за гориво.
Филтрите за кабина обезбедуваат сигурна заштита на внатрешниот простор на возилото од непожелни нечистотии. Тие штитат од појава на симптоми на замор, алергиски реакции и ја подобруваат целокупната удобност во возилото за време на патувањето.
Бис Оил нуди исклучително широк спектар на високо квалитетни филтри (масло, гориво, воздух, филтери за кабина) за патнички и комерцијални возила.

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.