Имате прашање?

076233585 075222549 070306056

buttonWebShop WebCatalog4

Следете не...

Менувач

menuvac1Трансмисијата во модерните автомобили е еден од најоптоварените компоненти. Трендот кај моторите е да се помоќни и многу често со принудно полнење (турбокомпресор) и со висок вртежен момент. Трансмисијата е дел од погонот и нејзината функција е да го пренесува вртежниот момент и вртежите на моторот на погонските тркала на возилото.
Со оглед на одговорната функција на преносот, поправката треба да се врши од механичари, со соодветната надлежност. При поправката е задолжително да се користат делови со докажано потекло, за да се постигне квалитетот и сигурноста на извршената поправка.
Бис Оил нуди извонредна палета на делови и масла за трансмисијата. Во портфолиото на компанијата ќе најдете делови како делови за квачила, друк лагер, комплет квачило пумпи за кумплунг и цилиндри, сетови за поправка за пумпи за кумплунг, цилиндри за квачило, завртки за кардан, лагери и крстачи за кардан, полуоски, зглобови и манжетни за зглобови, висечки лагери и лагери за диференцијал, и многу други.
Понудените производи се од водечки производители , што нудат квалитет на оригинално вградување.

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.