Имате прашање?

076233585 075222549 070306056

buttonWebShop WebCatalog4
TeamSlideRight

 

Нашиот тимCastrol1Bosch1Ina1Febi1Luk1BluePrintomv1
Bis Oil е семејна приватна фирма која е основана уште во далечната 1992.
На самиот почеток главната активност на Bis Oil е трговија на големо со масла и мазива а покасно и со автоделови за патнички, товарни возила и индустриски машини.
Бис Оил уште на самиот почеток 1993 год. стан...

Зато што нудиме:

  • Одличен производ
  • По одлична цена
  • Со одлична услуга
  • и одлично воспоставени односи со купувачите
Почитувани соработници,

Бис Оил е водечка компанија во Македонија во областа на увоз, продажба и дистрибуција на масла, мазива и резервни  делови за автомобили и лесни товарни возила, а истовремено е и официјален застапник и дистрибутер за Castrol, OMV-PO и Bosch автоделови...
ПОЛИТИКАТА ЗА КВАЛИТЕТ, која е рамка за воспоставување и прегледување на дефинираните цели за квалитет, Бис Оил доо се обврзува во целост да ја спроведува, почитувајќи ги при тоа следните основни принципи:
Креирање деловен систем за квалитет насочен кон:
· купувач...

Следете не..

Новости

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Битола, new store...

Екстра Попуст до 50% Контакт: 070239709 ; 078306087

MORE

„Бис Оил“ ја стартуваше новата визија за иднината на компанијата
„Бис Оил“ ја стартуваше новата визија за иднината на компанијата

Иако досега компанијата „Бис Оил“ ја градеше сво

Свечено отворање на Продавница 2
Свечено отворање на Продавница 2

На ден 23.08.2016 година ја отвараме нашата нова Продавница

Web Shop
Web Shop

Со големо задоволство Ве известуваме дека денес (30.08.2016

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.