Имате прашање?

076233585 075222549 070306056

buttonWebShop WebCatalog4

Следете не...

Web Shop

Со големо задоволство Ве известуваме дека денес (30.08.2016) е пуштен во употреба Web Shop B2B на Бис Оил...

Во овој момент пристапот на нашиот Web Shop B2B е за наши партнери кои имаат добиено корисничко име и лозинка од Бис Оил Доо.
Секој наш партнер може да пребарува, да ја провери цената и локацијата на производите кои ги бара и да изврши Online нарачка на резервните делови кои ги селектирал во својата кошничка. 
Пристапаот на Нашиот Web Shop B2B е на следниов линк http://bisoil.partsshop.mk/

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.