Имате прашање?

+3892057228

buttonWebShop WebCatalog4

Следете не...

Запознај го тимот

Менаџерски Тим

imerSelmani6
Имер Селмани
CEO
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Администрација и Логистика

NerminAzizi
Нермин Азизи
Раководител на Сметководство
Тел. Бр.078/306-096
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
RidvanFetau
Ридван Фетау
Раководител на Логистика и продавница бр.1
Тел. Бр.078/306-086
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
HedvigaMiovska
Хедвига Миовска
Раководител на Финансии
Тел. Бр.078/306-088 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
BurhanOsmani
Бурхан Османи
Главен Магационер
Тел. Бр.071/239-078
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
SimonaMitrevska
Симона Митревска
Техничка Секретарка
Тел. Бр.071/237-192 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
LiridonaKadri
Лиридона Кадри
Сметководство/Администрација
Тел. Бр.071/276-057 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
KamuranKamberi
Ќамуран Камбери
Одржување
Тел. Бр.070/306-056 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Комерцијалисти

AleksandarArsov1
Александар Арсов
Комерцијалист
Одговорен за реон на Скопје
Тел. Бр.075/363-286
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
AmirRushitov1
Амир Рушитов
Комерцијалист
Одговорен за реон на Скопје
Тел. Бр.078/306-094
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
MemetSkenderi1
Мемет Скендери
Продавач-Консултант
Продавница бр.2 (ул.Пролет бр.4, Скопје- до Тутунски комбинат)
Тел. Бр.02/511-6043
 
MileBungurov1
Миле Бунгуров
Комерцијалист
Одговорен за градовите: Велес, Кавадарци, Неготино, Гевгелија, Богданци, Валандово, Д.Капија
Тел. Бр.071/239-063
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
MileVelkovski1
Миле Велковски
Комерцијалист
Одговорен за градовите: Битола, Прилеп, Ресен, Струга, Охрид, Кичево, Д.Хисар
Тел. Бр.070/239-709
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
NikolcoAncevski1
Николочо Анчевски
Комерцијалист
Одговорен за источна Македонија
Тел. Бр.075/363-286
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Vedat
Ведат Реџепи
Комерцијалист
Одговорен за градовите: Гостивар, Тетово, Куманово и дел од Скопје
Тел. Бр.070/245-371
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.