Имате прашање?

+3892057228

buttonWebShop WebCatalog4
TeamSlideRight

 

Нашиот тимCastrol1Bosch1Ina1Febi1Luk1BluePrintomv1
Bis Oil е семејна приватна фирма која е основана уште во далечната 1992.
На самиот почеток главната активност на Bis Oil е трговија на големо со масла и мазива а покасно и со автоделови за патнички, товарни возила и индустриски машини.
Бис Оил уште на самиот почеток 1993 год. стан...

Зато што нудиме:

  • Одличен производ
  • По одлична цена
  • Со одлична услуга
  • и одлично воспоставени односи со купувачите
Почитувани соработници,

Бис Оил е водечка компанија во Македонија во областа на увоз, продажба и дистрибуција на масла, мазива и резервни  делови за автомобили и лесни товарни возила, а истовремено е и официјален застапник и дистрибутер за Castrol, OMV-PO и Bosch автоделови...
ПОЛИТИКАТА ЗА КВАЛИТЕТ, која е рамка за воспоставување и прегледување на дефинираните цели за квалитет, Бис Оил доо се обврзува во целост да ја спроведува, почитувајќи ги при тоа следните основни принципи:
Креирање деловен систем за квалитет насочен кон:
· купувач...
Почитувани соработници,

Бис Оил е водечка компанија во Македонија во областа на увоз, продажба и дистрибуција на масла, мазива и резервни  делови за автомобили и лесни товарни возила, а истовремено е и официјален застапник и дистрибутер за Castrol, OMV-PO и Bosch автоделови и опрема за Македонија.

Мисија

Во Бис Оил сме биле свесни од формирањето дека успехот лежи во доследно остварување и почитување на желбите и потребите на клиентите и брз одговор на нивното барање. Без оглед на фактот дека 90 проценти од нашите добавувачи доаѓаат од странство, ние им гарантираме на потрошувачите квалитетна и брза испорака, најчесто во рок од 24 часа.

Визија

Секој бизнис, секој работна инспирација, секоја бизнис идеја започнува и завршува со луѓето. Најважни се оние кои се таму за вас секој ден, подготвени да помогнат во добри и во лоши времиња без оглед дали нивното работно место е во канцеларии, продавници , магацини или на терен, се разбира секогаш подржани од соодветна опрема и технологија за модерно и ефикасно работење.

 Визијата на Бис Оил е да остане водечки претставник и најдобар снабдувач со најквалитетни  масла, мазива и авто деловива од светските производители на глобалниот пазар.

Со нашето знаење и услуги, ние сакаме да ги исполнуваме целосно барањата на нашите клиенти, како и на крајниот корисник, додека со модерна организација на бизнисот сакаме да се постигне оптимално времето на испорака по поволни цени на истите. Ние премногу вложуваме во нашите бизнис односи со нашите соработници. Цениме дека сме едно големо семејство каде што секој од нас го наоѓа својот дел од интересот, секогаш почитувајќи го интересот на крајниот купувач.

Вредности

Високите општествени вредности кои се однесуваат на животната средина се постојан императив на нашиот бизнис, истотака безбедноста при работа на нашите вработени е врвен императив на политиките на нашата компанија.

Бис Оил не сака само да земе од животната средина, но исто така сакаме да дадеме нешто назад, тргнувајќи од уредувањето на зелениот простор околу работните простори и самиот работен амбиент во нашите продавници и магацини.

Во друштво се стремиме да се задржи позитивен став кон општествената одговорност на луѓето, но позитивно се стремиме за зачувување на природната средина во која ние работиме.

Следете не..

Новости

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

„Бис Оил“ ја стартуваше новата визија за иднината на компанијата

Иако досега компанијата „Бис Оил“ ја градеше својата репутација како ексклузивен увозник на понудата на германскиот бренд „Кастрол“, а потоа…

MORE

Свечено отворање на Продавница 2
Свечено отворање на Продавница 2

На ден 23.08.2016 година ја отвараме нашата нова Продавница

Web Shop
Web Shop

Со големо задоволство Ве известуваме дека денес (30.08.2016

Web Catalog
Web Catalog

Со големо задоволство Ве известуваме дека денес (30.08.2016

Сертификати

iso185x119

Новости

Зачленете се да ги добивате сите новости.